Spataderen verwijderen?

U bent in gespecialiseerde handen

Afspraak maken
home

Op je mooist

Gecompliceerde spataderen én ontsierende adertjes, wij gaan voor het hoogst haalbare resultaat.

  • Team van gerespecteerde vaatchirurgen
  • Beter resultaat met innovatieve behandeling
  • Ook voor cosmetische ingrepen

 

Met en zonder verwijzing

De kosten voor het verwijderen van spataderen worden bijna altijd vergoed. Ook zonder verwijzing van uw huisarts. Maak een vrijblijvende afspraak in regio Den Haag, dan bespreken we de mogelijkheden.

Afspraak

Welke klachten heeft u?

Ik vind mijn benen niet mooi

Ik laat mijn blote benen liever niet zien. Vervelend in de sauna, bij het sporten of zwemmen, op vakantie of warme dagen. Dankzij de bijzondere technieken van de gespecialiseerde vaatchirurgen van Keizer Kliniek, heeft u mooie benen binnen een week.

Ik maak me zorgen

Ik heb pijn, huiduitslag, een verkleuring, ontsteking of vocht in mijn benen. Waarschijnlijk heeft u al langer spataderen. Bepaal in overleg met ons team van gekwalificeerde chirurgen een passende behandeling. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Ik schaam me en ervaar ongemak

Mij zie je niet met blote benen. Ik heb soms zware, vermoeide en warme benen, jeuk, kramp of trillingen in mijn benen. Onze specialisten helpen u van uw spataderen af. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Vaatchirurg A.G. Krasznai

‘Ik vind het belangrijk dat u zich veilig voelt. Luisteren vind ik één van mijn belangrijkste taken.’
Vaatchirurg Dr. Krasznai is voorloper in spataderbehandelingen.

Ik help u graag

Altijd snel geholpen

Kies voor Keizer Kliniek. U krijgt binnen 14 dagen een persoonlijk gesprek, de behandeling mag u maximaal 9 dagen later verwachten. Voor de behandeling van uw spataderen komt u naar Keizer Kliniek vestigingen Voorschoten en Den Haag.

Altijd betrokken bij de patiënt en begrijpelijke uitleg Harmke ‘t Hart

Gezonde, mooie benen voor iedereen!

U bent in gespecialiseerde handen bij Keizer Kliniek. Resultaat na een week. Neem contact op: 088-78 38 208 of maak direct een afspraak (Den Haag).