liesbreuk operatie

Geen wachtlijst. Snel hersteld.

Meer weten?
kijkoperatie liesbreuk kliniek voorschoten
home

Kijkoperatie: snel hersteld

Een liesbreuk kan vervelend zijn. Dus wilt u snel van uw klachten af. Daarom geven wij de voorkeur aan een kijkoperatie. Deze liesbreukoperatie is het minst ingrijpend en wordt vergoed binnen de basisverzekering. De kijkoperatie zorgt ervoor dat u sneller herstelt. Ook hebt u minder pijn en houdt u nauwelijks littekens over. In onze splinternieuwe operatiekamer gebruiken we de allernieuwste apparatuur, waardoor u de best mogelijke behandeling krijgt.

Geen wachtlijst

Keizer Kliniek is gespecialiseerd in de behandeling van liesbreuken, navelbreuken, littekenbreuken en andere breuken van de buikwand. Met het openen van een nieuwe operatiekamer in Voorschoten en met ons team van 6 chirurgen is Keizer Kliniek dé specialist in Zuid-Holland. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken: 088 – 78 38 208.

Meer weten?

Alleen de beste zorg

Wat is een liesbreuk?

Een liesbreuk is een zwakke plek in de buikwand ter hoogte van de lies. Hierdoor kan het buikvlies, maar ook de darm, naar buiten puilen. Eén van de meest voorkomende symptomen van een liesbreuk is dan ook een bult of zwelling in de lies. Deze zwelling kan groter worden als u staat, hoest, perst of zwaar tilt. Sommige mensen ervaren een branderig gevoel rond de zwelling. Een liesbreuk is niet gevaarlijk en ook niet voor iedereen pijnlijk. Wel kunnen de klachten na verloop van tijd toenemen.

Over de liesbreuk operatie

Een liesbreukingreep is gelukkig niet heel ingrijpend. Bij Keizer Kliniek zijn we gespecialiseerd in de zogeheten ‘laparoscopie’ kijkoperatie. We maken dan twee of drie kleine sneetjes in de lies en/of onderbuik. Met hulp van een minicamera duwen we eerst de uitstulping terug. En dan ‘repareren’ we de zwakke plek in de buikwand met een kunststof matje. Met onze ‘laparoscopie’ kijkoperatie bent u sneller hersteld. Bovendien bent u direct aan de beurt: onze liesbreuk kliniek heeft geen wachtlijst.

Zeer tevreden patiënten

Keizer Kliniek heeft een hoge waardering op Zorgkaart Nederland. Gemiddeld krijgen wij een rapportcijfer 8,8 van onze patiënten. Dit is aanzienlijk hoger dan de Zuid-Hollandse ziekenhuizen. De kijkoperatie is met een verwijzing van uw huisarts vergoed binnen de basisverzekering.

lees meer ›

Chirurgen met jarenlange laparoscopie ervaring

Keizer Kliniek heeft in Voorschoten een nieuwe operatiekamer met de modernste technologieën voor laparoscopische ingrepen. Onze chirurgen hebben jarenlange ervaring met kijkoperaties bij liesbreuken.

Liesbreuk operatie dichtbij in Voorschoten

Hebt u een liesbreuk? Dan wilt u natuurlijk in uw eigen regio behandeld worden. Woont u in Zuid-
Holland, dan zit Keizer Kliniek dicht bij u in de buurt. U vindt onze liesbreuk kliniek in Voorschoten.

Met onze kijkoperatie herstelt u sneller. En u houdt nauwelijks littekens over.

Uw liesbreuk vlot verholpen! U bent in gespecialiseerde handen bij Keizer Kliniek. Wij helpen u snel van uw liesbreukklachten af.

Telefoon: 088 - 78 38 208

Neem contact met mij op

  • Keizer Kliniek streeft ernaar binnen maximaal 3 dagen te reageren.
Go to Top